Bereikbaarheid met de wagen
Routes - parkeren

Volg de signalisatie

​Op alle invalswegen naar Sint-Truiden wijzen infoborden en voorwegwijzers automobilisten de weg naar het vaccinatiecentrum.

Eens in Sint-Truiden leiden wegwijzers P1 & P2 wagens naar twee parkings:  P1, parking Minderbroedersplein en P2 parking Centrum / Clockempoort liggen vlakbij het vaccinatiecentrum.

signalisatie.png

Gratis parking P1 en P2


Parking 1, het Minderbroedersplein, is exclusief als parkeerruimte voorzien voor mensen die met de wagen naar het vaccinatiecentrum komen. Je kan hier gratis en uitsluitend gedurende de duur van je vaccinatie-afspraak parkeren.


Parking 2, parking Centrum/Clockempoort is de best bereikbare parking voor automobilisten die vanuit Wilderen naar het vaccinatiecentrum komen. Ook voor bezoekers die na de vaccinatie nog een bezoek willen brengen aan het stadscentrum is dit de dichtbijgelegen optie. Hier zal je 1 uur gratis kunnen parkeren.

Plan parking 1kopie.png
Plan parking 2kopie.png

Langdurig gratis parkeren

Wie wil kan een afspraak met het vaccinatiecentrum koppelen aan een bezoek aan monumentenstad Sint-Truiden met haar gezellige winkelstraten en een bezoekje aan museum DE MINDERE. Deze bezoekers kunnen gebruik maken van twee gratis parkings aan de rand van de stad: Parking Veemarkt of Parking Gazo (aan het station van Sint-Truiden).

Het vaccinatiecentrum is gelegen in het centrum van de stad.  Wanneer je in het stadscentrum woont, vragen we zo veel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Ben je minder mobiel? Neem dan contact met ons op!