Bereikbaarheid met de wagen
Routes - parkeren

Volg de signalisatie

​Op alle invalswegen naar Sint-Truiden wijzen infoborden en voorwegwijzers automobilisten de weg naar het vaccinatiecentrum.

Eens in Sint-Truiden leiden wegwijzers naar de vlakbij gelegen parking Centrum / Clockempoort.

signalisatie.png

Gratis parking


Het Minderbroedersplein doet vanaf maandag 23 augustus niet meer dienst als parking van het vaccinatiecentrum. Vanaf dan kan je altijd terecht in parking Centrum / Clockhempoort


Parking Centrum/Clockhempoort is de best bereikbare parking voor automobilisten die vanuit de richting van Wilderen naar het vaccinatiecentrum komen. Hier kan je 1 uur gratis parkeren. Neem je parkeerticket mee naar het vaccinatiecentrum. Daar krijg je een gratis uitrijticket mee.

Plan parking 2kopie.png

Langdurig gratis parkeren

Wie wil kan een afspraak met het vaccinatiecentrum koppelen aan een bezoek aan monumentenstad Sint-Truiden met haar gezellige winkelstraten en een bezoekje aan museum DE MINDERE. Deze bezoekers kunnen gebruik maken van twee gratis parkings aan de rand van de stad: Parking Veemarkt of Parking Gazo (aan het station van Sint-Truiden).

Het vaccinatiecentrum is gelegen in het centrum van de stad.  Wanneer je in het stadscentrum woont, vragen we zo veel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Ben je minder mobiel? Neem dan contact met ons op!